GARANȚIE​

 

Produse cu livrare fizica (prin curier) sunt originale, sigilate (in forma in care provin de la parteneri) si insotite de factura fiscala, chitanta (eliberata de administrator sau de firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie).

 

Produsele comercializate pe site, beneficiaza de garantia legala de conformitate (OUG 34/2014 si Legea 449/2003)

 

POLITICĂ DE RETUR

Dreptul de retragere și exceptările prevazute de lege

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare aplicabila persoanelor fizice (care au calitatea de Consumator)

Dreptul de returnare se aplică produselor comandate și plătite prin intermediul site-ului. Reglementările OUG 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului, nu se adresează persoanelor juridice și persoanelor ce ridică de la sediu comenzi.

 

Procedura de retur:

 

– Pasul 1: Se redacteaza un mail pe adresa storegrandblossom@gmail.com in max 14 zile de la primirea produsului .

 

– Pasul 2: Veti fi contactat telefonic sau prin email la adresa inregistrata in contul dvs pentru detalii privind acceptarea returului si modalitatea de restituire contravaloare produs (max 2 zile lucratoare)

 

– Pasul 3: Se trimite produsul la adresa Bd Nicolae Balcescu Nr 10. Campina Prahova.

 Pachetul trebuie sa contina o copie a facturii fiscale de cumparare a produsului

 

– Pasul 4: Se primeste factura storno si contravaloarea produsului returnat in max 14 zile calendaristice

 

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client respectand pasii mai sus mentionati. Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana.

 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 

Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului cu produsul returnat. Se recomanda returnarea produselor cu optiunea verificare colet.

 

Produsele trebuie returnate sigilate si fara urme de uzura, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție. Returnarea unui produs fără accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc..

 

Dacă doriți să primiți detalii suplimentare cu privire la returul produselor, va rugăm să ne contactați la adresa de email storegrandblossom@gmail.com sau la numarul de telefon: 0790.437.817.

 

Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: produse cosmetice desigilate, testate) sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: hrană bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protecții mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, cănuțe bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, centuri postnatale, scutece, dus bucal, periute de dinti, rezerve de periute de dinti, produse de igiena intima, etc.).

Cos cumparaturi
Scroll to Top